worth to read

Alla har nånting man inte är nöjd med.

På sin kropp, i sitt liv, vadsomhelst .

det ska inte behöva vara så! man ska inte behöva känna att världen inte behöver en, att man måste bli smalare för att bli omtyckt, man måste bli snyggare för att bli poppulär eller nått sånt skit! jag menar, varför skulle folk tycka mer om dig om du är jätte smal, yber smal, FÖR smal? de är inte så de ska vara. man ska bli omtyckt för den man är, inte hur man ser ut! de är klart. alla är ytliga, men man kan inte dömma en människa bara för att den är ful!?

en ful människa som är jätte snäll, eller en snygg människa som totallt skiter i dig?

de är insidan som räknas! allt dehär har gått för långt ! alldeles för långt! alltså vafan håller vi på med! folk svälter sig, folk DÖR långsamt för att jäkla media har ybersmala modeller som får alla andra att tro att dom inte duger! man ser ut som man ser ut , man är skapt som man är skapt. och stället för att hata utseendet lär dig älska de istället ! du ska leva med dig kropp hela livet.

DU är fin på DITT sett.

vi alla har nånting som ingen annan har ! va nöjd med de, istället för att klaga på allt du inte har. försök iallafall. Ingen är perfekt, verkligen ingen. alla har sina negativa sidor. men man kan ignorera dom genom att tänka på de possitiva i personen.

snälla! tryck inte ner dig själv. lyft upp dig själv med ett leende mot digsjälv i spegeln. jag lovar du kommer må så mycket bättre !

//loveyou


Kommentarer
Postat av: my name, is Earl

AGREE

2010-09-25 @ 22:24:27
Postat av: jagälskardigMB

håller med! Media har gjort skapat nåt sjukt jävla ideal! Man är fin som man är och du är redan grymt fin MB<33

2010-09-26 @ 20:09:13
Postat av: julia

jätte bra skrivet verkligen, stämmer så väl!

2010-09-28 @ 20:12:15
URL: http://juliaakarolinaa.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0